Véronique De Kock opende op 4 november 2017 een pop-upwinkel in Massenhoven, die vier maanden open blijft. “Allebei vlak bij huis, omdat ze zelf heel graag in de winkel wil blijven staan”, legt Véronique uit.
Tussen pot en pint

“Er was al langer vraag om een nieuwe winkel te openen”, legt Véronique uit. De oplossing kwam plotseling tussen pot en pint uit de lucht gevallen. Vrienden van me, die meubelwinkel Top Interieur uitbaten, stelden zelf voor om de pop-up bij hen te organiseren. Ik vond het eerst wel vreemd, een kledingzaak in een meubelwinkel, maar we zijn er dan toch voor gegaan en het was allemaal snel beklonken.”
Fan van brasserie

Véronique staat zelf in de pop-up op de tweede verdieping van Top Interieur, vlak naast het hippe dakterras van het complex. “Ik hou van brasserie Rooftop op het dakterras, ik kom hier zelf al jaren als vaste klant”, lacht Véronique.

‘1995 by Véro’ is elke dag open vanaf tien uur, behalve op donderdag. De pop-up blijft vier maanden staan. “Wat er daarna gebeurt, weet ik nog niet”, besluit Véronique. “Maar ik wil wel blijven experimenteren met pop-ups op andere locaties.”

1995 by Véro pop-up

Top Interieur

Liersebaan 123b
2240 Massenhoven